9 Ekim 2010 Cumartesi

güveçte alabalık


Malzemeler
alabalık
domates
yeşil biber
kırmızı biber
üzerine sürmek için tereyağı veya sıvıyağ
tuz
Yapılışı
İçerisini temizleyip yıkadığımız balığımıza sıvıyağ veya tereyağ sürüp ( yağlı sevenler için )
güvecimizin içerisine koyalım ( güvecimizide yağlayalım ) doğradığımız sebzelerimizide balığın yanlarına dizerek üzerine tuz serpelim önceden ısıtılmış fırında pişirelim
AFİYET OLSUN ...

6 yorum:

Canan Demirbağ dedi ki...

Nefis gözüküyor,ellerine sağlık...

fuat gencal dedi ki...

Çok güzel, çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık. Hayırlı hafta sonları.

Saygılar.

Cafe Pepela dedi ki...

Süper görünüyor ..
Balığı çok severim :)
Sevgi ve selamlarımla

çeşnici Handan dedi ki...

Çok güzel görünüyor ellerine sağlık.

muko dedi ki...

harikaa elinize sağlık

nesrin dedi ki...

Ellerinize saglik. Sevgiler...

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR