5 Ocak 2011 Çarşamba
mozaik pasta
kalıbım büyük dikdörtgen olduğu için 3 paket kullandım siz isteğinize göre paket sayısını azaltıp veya çoğaltabilirsiniz
malzemeler
3 paket pötibör bisküvi
6- 7 yemek kaşığı kakou
1- 1. 5 su bardağı soğuk süt
yarım su bardağı tozşeker
1 tane muz
hindistancevizi üzeri için
yapılışı
bisküvilerimizi elimizle küçük küçük kıralım üzerine tozşeker sütü ve kakouyu ekleyip karıştırıp harc haline getirelim kalıbımızın içerisine streç film sarıp ikiye ayırdığımız harcımızdan koyalım ortasına muzu koyup harcımızın diğer kalan yarısınıda üstüne iyice eşit şekilde yayalım üzerine hindistan cevizinide serpip buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapabiliriz AFİYET OLSUN ...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR
8 yorum:
ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Elinize sağlık piramit pasta yı bende tariflerimde kullandım .Sevgiler....
mmmmmmmmmmmmm....deve essere delizioso! ciao!
Ellerinize sağlık. farklı ve güzel bir tarif. Çok leziz görünüyor.
Saygılar.
ellerinize sağlık en sevdiğim pastalardan biridir
Cok pratik, ellerine saglik. Cok guzelll
selam mozaik pasta herkesin çok sevdiği bir pasta ve çokda pratik bir pasta olduğundan çoğumuzun derin dondurucusunda hazır bulunur ama senin yaptığın gibi içine muz koyulunca sunumu da daha şık olmuş ellerine fikrine sağlık acaba muz dondurucuda durup çıkarınca kapkaramı olur?:)
sağlıkla kal
papatya fazla bekletmeyince kararmıyor
Yorum Gönder