5 Ocak 2011 Çarşamba

mozaik pasta


kalıbım büyük dikdörtgen olduğu için 3 paket kullandım siz isteğinize göre paket sayısını azaltıp veya çoğaltabilirsiniz



malzemeler
3 paket pötibör bisküvi
6- 7 yemek kaşığı kakou
1- 1. 5 su bardağı soğuk süt
yarım su bardağı tozşeker
1 tane muz
hindistancevizi üzeri için





yapılışı
bisküvilerimizi elimizle küçük küçük kıralım üzerine tozşeker sütü ve kakouyu ekleyip karıştırıp harc haline getirelim kalıbımızın içerisine streç film sarıp ikiye ayırdığımız harcımızdan koyalım ortasına muzu koyup harcımızın diğer kalan yarısınıda üstüne iyice eşit şekilde yayalım üzerine hindistan cevizinide serpip buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapabiliriz AFİYET OLSUN ...


8 yorum:

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

ellerine sağlık çok güzel görünüyor

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Elinize sağlık piramit pasta yı bende tariflerimde kullandım .Sevgiler....

Federica Simoni dedi ki...

mmmmmmmmmmmmm....deve essere delizioso! ciao!

fuat gencal dedi ki...

Ellerinize sağlık. farklı ve güzel bir tarif. Çok leziz görünüyor.

Saygılar.

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık en sevdiğim pastalardan biridir

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Cok pratik, ellerine saglik. Cok guzelll

Unknown dedi ki...

selam mozaik pasta herkesin çok sevdiği bir pasta ve çokda pratik bir pasta olduğundan çoğumuzun derin dondurucusunda hazır bulunur ama senin yaptığın gibi içine muz koyulunca sunumu da daha şık olmuş ellerine fikrine sağlık acaba muz dondurucuda durup çıkarınca kapkaramı olur?:)
sağlıkla kal

Krema Tadında dedi ki...

papatya fazla bekletmeyince kararmıyor

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR