Malzemeler
1 kg kızılcık
2 su bardağı toz şeker
su
Yapılışı
Yıkadığımız kızılcıkları isterseniz çekirdeklerini çıkarın ben çekirdeklerini çıkarmadan yaptım büyükce bir tencereye koyun toz şekerini ekleyip ve üzerini geçecek şekilde su ilave edip kaynamaya bırakın kıvamı koyulaşıncaya kadar kısık ateşte pişirin
AFİYET OLSUN ...
ve Tortum gezimden görüntüler buradan bakabilirsiniz
6 yorum:
Kızılcık reçeli yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki ben bile en son ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum :))
ellerine sağlık canım görüntü çok güzel afiyetler olsun...........
Çekirdeklere dikkat!'''
ellerine sağlık bende ilk reçelimi vişne olarak yaptım bu sene çok tembelim çok:))
kızılcık reçeli hiç yemedimde yapmadımda denemek isterim inşallah
bende uzun zamandır yemedim ama çok severim.ellerinize sağlık
Recel tabaklari cok sirin görünüyor. Ellerine saglik. Sevgiler...
Süper olmuş ellerinize sağlık.
Saygılar.
ellerine sağlık canım hiç yapmadım bende ama çok hoş görünüyor:))
Yorum Gönder