çölyak hastaları için kolayca yapılabilen rahatlıkla yiyebilecekleri bir tarif
malzemeler
1 .5 su bardağı glutensiz un
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı toz şeker
yarım su bardağı sıvıyağ
2 yumurta
kabartma tozu ( glutensiz )
1 çay bardağı damla çikolata
yapılışı
un ve damla çikolata hariç bütün malzemeleri karıştırma kabında karıştıralım daha sonra unumuzu ekleyelim çok sıvı olmayacak şekilde hamurumuzu yapalım çok sıvı olursa biraz daha un ekleyebilirsiniz damla çikolatamızı da ilave edip her yerine gelecek şekilde karıştıralım hazırladığımız hamurumuzu dilerseniz yağladığınız kek kalıbına dilerseniz düz bir tepsiye döküp ben öyle yaptım : ) döküp önceden ısıttığımız fırında pişirelim AFİYET OLSUN ...
6 yorum:
mmmmmmmmmm....che buono!
thanks Federica
çok düşüncelisin ellerine sağlık bende desteğini bekliyorum sevgilerimle
Erzurum'un ve Erzurumluluar'ın bu güzel gününü kutluyorum canım. Ellerine sağlık, afiyet şeker olsun. Sevgilerimle, Hayırlı Cumalar canım.
tşkler sessiz kelimeler
tşk ederim cimcime hayırlı cumalar
Yorum Gönder