12 Temmuz 2010 Pazartesi

kanat ızgara


Malzemeler
tavuk kanat
tuz
kırmızı pul biber
Yapılışı
tuzunu ve kırmızı pul biberini ekleyerek karıştırma kabında kanatları iyice karıştırın isterseniz soğan suyuyla terbiyede yapabilirsiniz elektrikli ızgarada çevirerek kızarana kadar pişirin sıcak olarak servis yapın AFİYET OLSUN ...

4 yorum:

Aylin dedi ki...

çok sevip evimde sadece 1 kere denediğim harika bişi tavuk kanadı...
Eşim derili tavuk yemedği için yapamıyorum malesef ellerinize sağlık

Fuat Gencal dedi ki...

Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

Ellerinize sağlık.

Saygılar.

DUSBAHCESI dedi ki...

Bayiliyorum firinda pismis tavuga. Ne olursa olsun yeterki tavuk olsun. Hergun yesem usanmam sanirim:) Ellerine saglik.

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

Elelrıne sağlık canım.harıka görunuyor

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR