28 Temmuz 2010 Çarşamba

kızılcık reçeli


Malzemeler
1 kg kızılcık
2 su bardağı toz şeker
su
Yapılışı
Yıkadığımız kızılcıkları isterseniz çekirdeklerini çıkarın ben çekirdeklerini çıkarmadan yaptım büyükce bir tencereye koyun toz şekerini ekleyip ve üzerini geçecek şekilde su ilave edip kaynamaya bırakın kıvamı koyulaşıncaya kadar kısık ateşte pişirin
AFİYET OLSUN ...
ve Tortum gezimden görüntüler buradan bakabilirsiniz

6 yorum:

Yildiz dedi ki...

Kızılcık reçeli yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki ben bile en son ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum :))
ellerine sağlık canım görüntü çok güzel afiyetler olsun...........
Çekirdeklere dikkat!'''

YEMEK VAKTİ AYLİN dedi ki...

ellerine sağlık bende ilk reçelimi vişne olarak yaptım bu sene çok tembelim çok:))

kızılcık reçeli hiç yemedimde yapmadımda denemek isterim inşallah

umutluhayat dedi ki...

bende uzun zamandır yemedim ama çok severim.ellerinize sağlık

nesrin dedi ki...

Recel tabaklari cok sirin görünüyor. Ellerine saglik. Sevgiler...

Fuat Gencal dedi ki...

Süper olmuş ellerinize sağlık.

Saygılar.

kalpkurabiye, deniz dedi ki...

ellerine sağlık canım hiç yapmadım bende ama çok hoş görünüyor:))

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR