4 Aralık 2009 Cuma

renkli patates topları



Et yemeklerinin yanında garnitür olarak, özel davet günlerinde salata olarak sunabileceğimiz hem göze hem damak zevkine hitap eden renkli patates topları ...
malzemeler
4-5 adet patates
2 adet rendelenmiş havuç
tuz
damak zevkine göre kırmızı biber , karabiber
yapılışı
önceden haşladığımız patatesleri iyice ezip içerisine baharatlarını karıştırıp ceviz büyüklüğünde toplar yapıyoruz rendelenmiş havuca bulayıp renkli toplar haline getiriyoruz
soğuk olarak servis yapın AFİYET OLSUN ...

2 yorum:

Dilek Mutfakta dedi ki...

görüntü süper eline sağlık birkısmınıda kıyılmış maydanoza bularsan tabağın daha renkli olur,sevgiler...

Adsız dedi ki...

Sahane görünüyorlar, ellerine saglik. Sevgilerimi gönderiyorum.

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR