herkese mutlu haftalar....
et yemeklerini veya sebzeleri közlerken vs. fırın poşeti kullanmak çok pratik oluyor ...
malzemeler
tavuk göğsü ( kişi sayısı farklı olacağından adet sayısı vermiyorum )
çeri domates
terbiyesi için
zeytinyağı
kuru soğan
kırmızı pul biber
tuz
yapılışı
küp küp doğradığımız tavuk göğsünü terbiye etmek için (terbiye yapınca daha lezzetli oluyor ) bir kabın içerisinde zeytinyağı , kırmızı pul biber , tuz ve doğradığımız kuru soğanıda ekleyerek 2 - 3 saat terbiyenin içerisinde bekletiyoruz daha sonra çöp şişlere sıra ile tavuk ve domatesleri dizerek fırın poşetine koyup ağzını kapatarak önceden ısıtılmış fırında pişene kadar pişirelim AFİYET OLSUN ...
2 yorum:
Aynen canım fırın poşeti benimde çok hoşuma gidiyor:))
Ellerine sağlık..
tşk ederim aslıcım
Yorum Gönder