27 Nisan 2010 Salı

etli kabak dolması


malzemeler
kabak
300 gram kıyma
yarım su bardağı pirinç
2 orta boy ince kıyılmış soğan
tuz
karabiber
su
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı yağ
yapılışı
Kabakları ortadan ikiye bölün kabuklarını kazıyın içini oyun ve hazırlanan içle doldurun bir tencereye sıralayın salçayı suyla ezerek ekleyin suyunu ve yağını da koyarak 30- 35 dk pişirin AFİYET OLSUN...

5 yorum:

F İ L İ Z dedi ki...

ellerine sağlık nefis

Miskokulu Lezzetler -Mine- dedi ki...

Çok sevreim ve severekte pişiririm.Yanına yaprak sarma ile harika oluyor. Elinize sağlık.Sevgiler.

Pembe Tatlar dedi ki...

Ellerine sağlık baharcığım yoğutla tamamlamış birbirlerini...

NarincE dedi ki...

Bayılırım kabak dolmasına, ellerinize sağlık.

Yildiz dedi ki...

Kabak dolması kıymalı güzel oluyor
ve mutlaka yoğurtlu tabi :))
ellerine sağlık canım nefis görünüyor...

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR