11 Nisan 2010 Pazar

ekmek kadayıfı


tatlı bir pazar diliyorum ...
malzemeler
ekmek kadayıfı
çekilmiş ceviz içi
yumurta ( kızartmak için )
üzeri için
şerbet
yapılışı
çekilmiş ceviz içinden 1 yemek kaşığı ekmek kadayıflarımızın içine koyarak ekmek kadayıflarımızı birleştirelim hepsini bu şekilde yaparak yumurtaya bulayalım kızgın yağa atarak kızartalım kızarınca çıkarıp şerbetin içerisine atalım kadayıflarımızı şerbeti çektikten sonra servis tabağına alabiliriz damak zevkinize göre üzerine kaymak ekleyebilirsiniz AFİYET OLSUN ...

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Baharcım ellerine sağlık çokta seve
rim öpüyorum...

GÜL dedi ki...

ekmek kadayıfı yeee beni diyor resmen ellerinize sağlık sevgiler....

sessiz kelimeler dedi ki...

BAHAR ellerine sağlık çok güzel görünüyor.İyi akşamlar.

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım elelrine sağlık bunu çok merak ediyorum :)

Unknown dedi ki...

sevgili Bahar asıl adı taş kadayıf ama tadı aynı ekmek kadayıfı gibi olduğundan öylede diyenler oluyor ellerine sağlık bende çok severim

Krema Tadında dedi ki...

papatyacım Erzurum 'da ismi ekmek kadayıfı , diğer bir isminide senden öğrenmiş oldum canım :)

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR