14 Haziran 2010 Pazartesi

biberli - domatesli tavuk




krema tadında bir hafta geçirmeniz dileği ile :))
Malzemeler
2 tavuk göğsü
5 adet domates
5 adet yeşil biber
5 adet kırmızı biber
2 adet kuru soğan
kırmızı pul biber
tuz
Yapılışı
küp küp doğradığımız tavuk etlerini iyice yıkayıp süzelim büyük büyük doğradımız kuru soğanlarımızı biraz sıvıyağ koyarak büyükce bir tencerede ocakta kavuralım biberlerimizi ince doğrayalım domateslerimizide küp küp doğrayarak kavrulan soğanlarımıza tavuk etini ve bütün malzemelerimizi ekleyerek 30 -45 dk. kısık ateşte pişirelim
AFİYET OLSUN ...

11 yorum:

ümmühan dedi ki...

Ellerine sağlık, pek güzel olmuştur eminim, baharat seviyorsan tavuk baharatı da içine çok güzel yakışır diye geçiverdi gönlümden, selamlar

umutluhayat dedi ki...

bende sık yaparım kekikle ellerine sağlık

Fuat Gencal dedi ki...

Çok severim çokda sık yaparım ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görüntüsü var.

Saygılar.

çeşnici Handan dedi ki...

Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Federica dedi ki...

complimenti!deve essere buonissimo!!

bahar dedi ki...

teşkler arkadaşlar

bahar dedi ki...

yes thank you Federica

sarı mutfak-hande dedi ki...

çok güzel görünüyor ellerine sağlık yanına da pilav harika olur valla
sevgilerimle

sevil(birdemliksohbet) dedi ki...

arkadaşım ellerine sağlık nefis olmuş..

Yildiz dedi ki...

Güzel pratik bir yemek ellerine sağlık ben çok sık yapamıyorum oğluşu askerde bıkmış :))
Ellerine sağlık...

Gönülünce dedi ki...

Nefis olmuş hemde pratik ellerinize sağlık...

Sevgiler...

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR