2 Mayıs 2010 Pazar

çeşnili tavuk



Malzemeler
1 kg tavuk baget
1 paket otlu çeşni ( tavuk baharatı )



Yapılışı
Fırın poşetinin içerisine bagetleri koyup üzerine her tarafına eşit şekilde otlu çeşnimizi döküp ağzını iyice kapatalım fırın poşetini 1 -2 yerinden delerek önceden ısıtılmış fırında (190 derecede pişirdim ) 50- 60 dk. pişirelim AFİYET OLSUN ...

8 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Hem çok pratik hemde çok lezzetli eline sağlık canım ...

Unknown dedi ki...

Harika görünüyor ellerine sağlık canım mutlu pazarlar...

Federica Simoni dedi ki...

mmmmmmm..che buono!!

Fuat Gencal dedi ki...

Ellerinize sağlık çok leziz görünüyor.

Saygılar.

gülay mutfakta dedi ki...

ellerinize sağlık.. kurtarıcı bir tarif:)
sevgiler..

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık en sevdiğim yemeklerden birisidir

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

ellerine sağlık gel
ye beni ye beni ye beni diyor:)
sevgiler

mandalincikmazi dedi ki...

hatırladın mı tarifi kimden aldığını ...

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR