16 Mayıs 2010 Pazar

kayısılı parfe


Malzemeler
3 su bardağı kayısı suyu
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
5 adet kuru kayısı
Yapılışı
Kayısı suyu, nişasta ve vanilyayı tencereye koyup sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin tencereyi ocaktan indirip ılıması için bekletin ılındıktan sonra kâselere pay edip buzdolabına koyun 1-2 saat sonra kâseleri servis tabağına ters çevirip kuru kayısıları küçük küçük doğrayıp parfeleri süsleyin AFİYET OLSUN ...

4 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

bu parfe değil pelte olmuş:)

ellerine sağlık canım.

kalpkurabiye, deniz dedi ki...

papatyama katılıyorumm çok güzel görünüyor:))

Krema Tadında dedi ki...

pelte sulu olur ama papatyam

jeliboncuk dedi ki...

Canım blogumda cevap yazdım ama buraya da yazmak istedim, tabiki alabilirsin istediğin resmi... İstersen başka resimlerde atabilirim, jeliboncuk@live.com bu arada mailim:)

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR