25 Mayıs 2010 Salı

glutensiz patatesli poğaça


Malzemeler
1 Su bardağı yoğurt
yarım su bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı karbonat
alabildiğine glutensiz un
tuz

İç malzemeler
haşlanmış patates
kırmızı biber
karabiber
üzeri için
zeytin
yumurta
yapılışı
Malzemeler karıştırılarak hamur oluşturulur. Hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğrulur iç malzeme hazırlanır. haşlanmış patatesle, kırmızı biber karabiberin karıştırılmasıyla oluşturulur hamurların içerisine konur şekli verilen hamurların üzerine yumurta sürülür ve üzerine çekirdekleri çıkarılmış zeytin konur fırında pembeleşene kadar pişirilir.
AFİYET OLSUN ...

4 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık nefis olmuş

Özlem Avcı-mutfaktayimm dedi ki...

Merhabalar,
Ayşe Yaman'ın sponsorluğun da yaman etkinlikler çerçevisin de KREM ŞANTİLİ TATLILAR aktivasyonunu bu ay ben üstlendim. Krem şantili tüm tatlıları sayfamda paylaşabilirsiniz. Katılım tarihi 15 Mayıs-15 Haziran arası olacaktır. Sizde davetlimsiniz. Ayrıntılar için mutfaktayimm.blogspot.com adresim'den bana ulaşabilirsiniz. Harika tarif ve fotoğrafınızı bekliyorum...
Sevgiler...

Fuat Gencal dedi ki...

Ellerinize sağlık. Çok leziz olmuşlar.

Saygılar.

gökhan dedi ki...

elerine saglık çok guzel pasta teşekür ederim çok naziksiniz

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR