14 Mayıs 2010 Cuma

diğer bloğumada beklerim :))

gazetelerde gördüğüm bir haberi , yararlı bilgi , yemek tarifi , ... liste uzuyup gidecek :)) keser saklardım ortalık gazeteden geçilmezdi :)) tabi kesip saklananlarada koyacak yer bulmak çabası.. bundan sonra kesip sakladıklarımı bloğumda yazmaya karar verdim ( var olan bloğumu buraya taşıdım ) bütün herkesi bekliyorum ... :)) sevgiler ....




4 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok iyi bir fikir hem bizlerle de paylaşmış olursunuz böylelikle:) Önceden annemde saklardı bilirim hatta koca bir çanta dantel örneği var gazeteden kesip sakladığı :)

Şimdiden bol izleyiciler diliyorum görüşmek üzere... Sevgilerimle..

kalpkurabiye dedi ki...

canımm hayırlı olsun yeni bloğunn ne iyi etmişsin gerçekten:))

Krema Tadında dedi ki...

tşk ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için

Unknown dedi ki...

Hobidünyam woman forum tarafından düzenlenen yemek etkinliklerinin 4. sü PASTALAR VE KEKLER etkinliğine ben yani PAPATYA68 ev sahibeliği yapacağım 15 MAYIS İLE 15 HAZİRAN arasında yapılacak olan etkinliğimize katılmak için pastanızı veya kekinizi yapıp resmiyle birlikte tarifinizi sahrayolu@gmail.com adresime göndermeniz ve bloglarınızda yayınlamanız yeterli olacak bloğu olmayan arkadaşlar da mail atarak isimlerini de belirterek katılabilirler hepinizi bekliyoruz:)


Ayrıca her ay için yeni bir konu ile etkinliklerimiz devam edecektir TEMMUZ VE AĞUSTOS ayları tatil nedeniyle etkinlik olmayacak diğer aylarda devam edecektir eğer sizde bu etkinliklere ev sahibeliği yapmak isterseniz sahrayolu@gmail.com a mail atmanız yeterli sırasıyla değerlendirip sizlere hangi ay ev sahibesi olacağınızı ve etkinlik konusunu bildireceğiz başvurularınızı da bekliyoruz.

hobidünyam woman forum adına papatya68.blogspot.com

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR