1 Ekim 2009 Perşembe

patates boranisi


malzemeler
patates
yoğurt
tereyağı
sarımsak (isteğe bağlı )
tuz , kırmızı pul biber
yapılışı
önceden haşladığımız patatesleri dilimleyerek tuzlayalım üzerine yoğurt dökerek tavada erittiğimiz tereyağına kırmızı pul biber ekleyerek yoğurdun üzerine dökelim damak zevkinize göre yoğurdun içerisine sarımsak da koyabilirsiniz boranimiz servise hazırdır AFİYET OLSUN...

2 yorum:

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK .İLK KEZ DUYDUM AMA DENEYECEGİM .SEVGİLER

Pembe Tatlar dedi ki...

Bu arada sayfan hayırlı olsun canım daha güzel paylaşımlarda görüşmek dile ile...
Sen izlemeye aldım:))

KOPYALANAMAZ @ HER HAKKI SAKLIDIR